Asics Gel Kayano 17, vägen till framgång?

Med ett drygt dygn kvar till start i årets Stockholm Marathon och KM har jag äntilgen fått mina skor levererade. Stort tack till Sjölander! Jag trodde in i det sista att jag skulle kunna springa i mina Kayano 16 men insåg under Göteborgsvarvet förra helgen att det bara var att glömma, hälkapporna var helt slut och orsakade otäcka skavsår. Chansar på att Asics inte ändrat allt för mycket på Kayano 17 jämfört med Kayano 16, om så skulle vara fallet väljer jag ändå att springa i de nya skorna då de knappast kan orsaka värre skavsår än de gamla.

Pastauppladdning är överskattat, laddade med en Bugerking XXL-meny idag och känner redan hur energin från den flottiga burgaren spritter i kroppen!

Jag förstår för övrigt inte den hetsjakt som bedrivs av klubbens övriga medlemmar gentemot mig. Kan för mitt liv inte begripa varför de inte fokuserar på sina egna tider istället för att retuschera bilder och påstå att jag sprungit på en så fantastisk tid som 1.42.48 förra helgen…

 Jag hade gärna sett övriga lagmedlemmar lägga sin energi på att istället snoka reda på hur det verkliga medaljhotet Limpen skött sin träning under våren! Det skulle verkligen inte förvåna mig om Limpen, favoriten bland TAHM:s samtliga kvinnliga fans, gör en tid nedåt 3:15 på lördag om han bara klarar sig från sträckningar, bollar på halsen, dörrtrubbel och andra klassiska limp-krämpor…

An Honest Mistakes mest bespottade löpare höjer ett varningens finger för Limpen som tränat i det dolda och därför mycket väl kan blanda sig i den absoluta toppstriden i årets KM.

/ Per som imorgon redovisar placeringarna 1-5 i 2011 års KM

There are no comments on this post.

Lämna en kommentar