Per a.k.a. den lögnaktiga topplöparen är avslöjad

Det har precis bevisats sig att Team An Honest Mistake har varit med om den största skandalen i klubbens historia. Det har visat sig att klubbens ena grundare har ljugit rakt upp i ansiktet för alla andra klubbens deltagare. Per Söderberg har hela denna våren rapporterat om förkylningar, fester och en viktuppgång på 10 kilo! Detta har troligtvis bara varit rena lögner…

Vi kan med bildbeviset ovan bevisa att Per sprang Göteborgsvarvet i annat namn i helgen och att han inte gick i mål på 1:58 som han tidigare hävdat utan hans tid var 1:42:48 som är en riktig kanontid. Pers tid går inte att göra utan en hel del träning så vi har allihop blivit grundlurade och troligtvis tränat mindre än vad vi skulle gjort om Per inte mörkat sin träning och form. Nu kom detta som en chock för oss alla och vi har ingen möjlighet att träna ikapp allt som vi missat. Per rapporterade om ett långpass i bedrövligt tempo för någon helg sedan och det var nog också en lögn. Vi ska nog inte bli förvånad om Per kommer att springa helgens klubbmästerskap på 3:30-3:40 och han kommer definitivt att slåss i toppen i årets klubbmästerskap.

Detta smutsiga fulspel som Per har sysslat med kommer inte gå honom obemärkt förbi och vid ett extrainkallat styrelsemöte ikväll så har hela styrelsen ställt sina platser till förfogande!

/Styrelsen som är så besvikna och lurade

There are no comments on this post.

Lämna en kommentar