Mörkrets härskare

Vad har Per gjort i vår egentligen? När man har frågat honom har man fått intrycket att det knappt har blivit någon löpträning överhuvudtaget, och man har fått känslan av att han knappt tänkt ställa upp överhvudtaget.

Minns ni i höstas, när det var dags att anmäla sig? Vem mörkade då in i det längsta att han tänkte springa? Det krävdes till slut att Martin snubblade över anmälningslistan för TAOM att han skulle erkänna att han anmält sig. Pers psykningar inför loppet blir istället icke-psykningar och mörkning. Sen joggade han lugnt runt den krävande halvmaran Göteborgsvarvet på tiden 1.42.48, men hävdar att detta inte stämmer, utan att det var under annat namn han sprang, och att klockan ska ha stannat på en kvart långsammare. Icke sa nicke att jag köper detta, o du mörkrets härskare! Ska bli otroligt intressant  att se din tid på maran.

Kom just precis i detta nu på ytterligare ett fall av mörkning från Pers sida: Han startar ju i grupp E! Dvs 10 minuter efter oss andra, i en grupp där man enligt reglerna blir inseedad om man tidigare löpt maran på över 4.40, eller halvmaran på över 2.05! Vad har du angett för seedningstid egentligen herr Söderberg? Du har ju bevisligen sprungit maran på 4.19 och halvmaran på åtminstone 1.43 tidigare. Nä, jag sammanfattar Pers beteende med en enda bild:

Mörkrets härskare, aka Per Söderberg

 
För egen del så har slutfasen i uppladdningen inletts, med ett enormt pastaberg till lunch idag, samt lite mackor, juice och annat till mellanmål. Innan frukost idag hann jag dessutom med att nå målvikten, på 75 kg. Tyvärr var detta innan frukost, efter toalettbesök (nr 2) och ett 9,5 km långt löppass. Men ändå! Har faktiskt inte vägt in på 75 kg sedan 1900-talet, så det kändes riktigt härligt!
 
//Daniel, som kommer back-stabba Pers mörkning så fort jag får chansen!

There are no comments on this post.

Lämna en kommentar